Tibet

Nyheter från och om världens tak

Bila till Tibet

On the road again!
Att friheten på vägen är stor är det inte många som kan argumentera emot. Att upptäcka länder, nya platser, gömda paradisstränder som annars skulle förbli gömda är en del av den frihet man kan njuta av när man ger sig ut på en längre biltur på okända vägar.

Du har nog läst på en massa och vet hur du ska lägga upp din resa, främst din vistelse i Tibet. Vad du däremot kanske missat, och som är ett helt fantastiskt tips, är att besöka Georgetowns. Det vill säga om du har planer på att fara ner till Malaysia. En annan härlig sak, rent allmänt om att resa och aktivera sig, som kan vara bra om du eller någon tvekar på att resa, kan vara att motivera densom bra för hälsan och att genom att aktivera hjärnan för nya intryck är bra mot Demens.

– “Hjärnan behöver stimulans och ständig träning för att fortsätta fungera bra. Därför är det oerhört viktigt att fortsätta aktivera sig, både fysiskt och intellektuellt, när man blir gammal.”

Borta bra, men hemma bäst

Ja, att resa iväg är en härlig återhämning i ens numera stressiga vardag. Dock kan det vara bra att efter alla intryck sjunkit in och den dagliga rutinen börjat återvända, kolla upp hur din bil mår. Troligen kan den behöva ses efter, beroende på modell och hur långt du kört innan. Ett sista tips i denna text är att då pengarna nog bränt ett stort och härligt hål i  fickan kan det vara bra att så enkelt och prisvärt fixa de reservdelar som kanske kan tänkas behöva för att få bilen att må lika bra som du mår. Helt skruvade priser till alla tänkbara reservdelar finns att hitta på www.skruvat.se. Sen är det bara att tuta och köra vidare mot nya äventyr.