Tibet

Nyheter från och om världens tak

Resväskor och nya resmål

Packa rätt och välj en bra resväska inför resan till Albanien, Schweiz eller kanske Botswana!

Ska du ut och resa i jul och nyår? Då är det förmodligen läge att fynda resväskor online och få 60 dagars öppet köp. Där går det att shoppa kabinväskor, mellanstora och stora väskor och få riktigt snabb leverans.

Vill du också resa?

De allra populäraste resmålen för 2018 enligt Vagabonds prognos, som ställdes i början av året, kom flera oväntade platser med. Varför inte se en annan del av Europa, som Albanien med sina okända delar av stränder, berg och alpsjöar. Vackert och inte lika många turister som i Italien, Frankrike eller Österrike. Perfekt med andra ord. Ett annat resmål för detta år är Afrika, och varför inte besöka pärlan Botswana som har en välmående ekonomi och vackra savanner med elefanter och andra härliga djur. Fler resetips som magasinet bjöd på var sagolandet Schweiz med sina berg, klockor, choklad och vackra gamla stadskärnor. Härligt både under vinter och sommar.

Packa din resväska rätt

Men hur ska man packa för att få med sig allt man behöver ha med sig? Och vad mer finns det att tänka på egentligen? I en artikel i Metro tipsas det om att först och främst välja rätt väska. En större eller en medelstor resväska kanske? I kabinväskan du kan ta med in i kabinen kan du ha packat ner det viktigaste. Välj gärna en hård väska som håller allt bättre på plats och skyddar.

Se till att rulla klädesplagg och ta med varma, tunna yllekläder som det kan vara skönt att dra på sig, om det är kallt på hotellrummet till exempel. Se även till att välja kläder som du använder hemma och känner dig bekväm i, de ska gärna gå att matcha ihop med andra plagg. Om du lägger kläderna i plastpåsar är det lättare att sedan hitta det som du ska ha. Dela såklart upp smutstvätt i en påse.